Technieker garage

in Geluwe

Over BizPlus

Ervoor zorgen dat de kmo-ondernemer weer op de beide oren kan slapen en met plezier met personeel werkt, dat is de missie van BizPlus. We coachenbegeleiden en adviseren jou volledig onafhankelijk op vlak van sociale wetgeving en arbeidsorganisatie, ongeacht of je personeel hebt of niet. Onze troeven zijn onze transparantie en onze pragmatische aanpak. Wij komen bij je langs en luisteren naar je vragen en/of problemen, en zoeken samen met jou naar een concrete en toepasbare oplossing.

https://www.bizplus.be/

Technieker garage

Wil jij als technieker graag werken in de sympathiekste garage van het land? Dan is een plekje in het team van Nova Motor te Geluwe vast en zeker iets voor jou. Stefan en Sylvie runnen er, samen met een jong en gedreven team, een multimerken garage. Je kan er met elke auto of bedrijfsvoertuig terecht voor onderhoud en herstellingen, airco- en bandenservice en storingsdiagnose. Met hun warme klantgerichte en familiale bedrijfssfeer maken zij het verschil.

 Hun motto: we care about cars, we care about you!

Is sleutelen aan wagens helemaal je ding? Ben je net als het team van Nova Motor joviaal en zet je de veiligheid van de klant voorop? Horen we 3 keer ja? Fantastisch, want voor Nova Motor is BizPlus op zoek naar een technieker garage.

 

Wat wordt er van je verwacht?

·         Het is niet de eerste keer dat je een auto van dichtbij ziet. Met andere woorden: je hebt enige ervaring én minstens een diploma A2 autotechniek.

·         Gezwind ga je filters vervangen, riemen leggen of vervangen, olie verversen en complexe of grote mechanische herstellingen schrikken je niet af.…

Kortom, alles wat een goed onderhoud inhoudt.

·       Je kan vlot overweg met elektrische schema’s.

·         Een mechanische storing? Jij weet ze te vinden en kan het probleem zo oplossen.

·         Je behandelt elke auto alsof het de jouwe is en de veiligheid van onze klanten zet jij altijd voorop.

·         Je bent een teamplayer met de tong en het hart op de juiste plaats.

Wat krijg jij hiervoor in de plaats?

 

·         Een voltijdse tewerkstelling.

·         Geen dag is dezelfde. Je kan rekenen op de nodige uitdagingen en variatie in de job.

·         Een familiale werkomgeving waar er wel eens gelachen mag worden, maar waar eerlijkheid en respect minstens even belangrijk zijn.

·         De nodige opleidingen om je te wapenen tegen de snel evoluerende technologieën en een opleiding als autocrew-member bij Bosch.

·         Een verloning waar je fier op mag zijn.

Ben jij die joviale auto-lover op zoek naar een leutige werkomgeving?

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van dit online sollicitatieplatform uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier